211 221 895
zavolejte nám nyní

Ochrana osobních údajů

Získávání informací

Většinu stránek na taxaccount.cz můžete navštívit bez nutnosti zadávat jakékoli osobní údaje. Na některých stránkách Vás však můžeme požádat o některá data, abychom mohli poskytnout nabízenou službu, kterou požadujete. Mezi takové osobní údaje mohou patřit jméno a příjmení, email nebo telefon. Žádnou z těchto informací však nemusíte zadávat, ale bez nich nebude možné poskytnout požadovanou službu.

Použití informací

Vaše data používáme pro dodání služeb, které požadujete. Například při rezervaci společnosti, objednávku založení či sídla společnosti, nebo pro elektronické zasílání zajímavých informací.

Závazek chránit osobní údaje

Naše společnost se zavazuje zajistit bezpečnost vašich osobních údajů, jejich neoprávěné shromaždování nebo jiné zneužívání. Samozřejmě plně respektujeme všechna zákonná pravidla upravující nakládání s těmito daty.

Využívání cookies

Cookie je drobná textová informace, která může být uložena ve vašem prohlížeči. Při každé další návštěvě téhož serveru pak může tato stránka informaci v cookie přečíst a použít. Cookie využívá například měřící nástroj Google Analytics, který je na webu nasazený. Cookies ani Google Analytics se nemusíte bát, v měřícím nástroji neukládáme žádné osobní identifikační údaje.

Remarketing

Pro online inzerci využíváme kromě jiného také reklamní sdělení zacílená dle minulého chování či některých demografických údajů. Díky tomu se můžete setkat s našimi grafickými reklamami na různých serverech, které navštívíte. K tomu je využita cookie třetí strany systému DoubleClick. Reklamy, které Vám zobrazíme, se snažíme optimalizovat na základě Vašich předchozích návštěv a zobrazených stránek na tomto webu. Preference pro zobrazování reklam Google nebo jejich zakázání můžete nastavit ve správci nastavení reklam.

Naše společnost klade velký důraz na ochranu vašeho soukromí. Proto jsme se zavázali chránit vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů a dalšími souvisejícími právními předpisy. V tomto prohlášení jsou uvedeny všechny informace a opatření, která používáme pro ochranu osobních údajů uživatelů našich stránek. Přístupem a užitím stránek taxaccount.cz vyjadřujete svůj souhlas s postupy získávání a použití informací, popsanými v tomto prohlášení.

logo TaxAccount
TaxAccount s.r.o.
Blanická 1008/28
120 00 Praha 2

IČ:         24185019
DIČ:      CZ24185019
Účet:     2600503065/2010

211 221 895
zavolejte nám nyní

E-mail:   ucto@taxaccount.cz

Zobrazit všechny kontakty

Zašlete nám rychlý dotaz přes formulář


Naši partneři

ČSOB Pojišťovna

Máme sjednáno profesní pojištění odpovědnosti do výše 5 000 000 Kč, zatím jsme jej ale nemuseli nikdy využít.

PREMIER SYSTEM - účetní software

Profesionální účetní software s 15-letou tradicí, nejvyšší verze Enterprise pro všechny velikosti firem, stabilní základ Vašeho podnikání.

FIRMIN

Zakládání či koupě firmy nikdy nebyla jednodušší, firma do 24 hodin i se sídlem v Praze. Již přes 2000 založených firem.

© 2011-2013 TaxAccount s.r.o. | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů